דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפצ`יו מיוחד עם תותי שדה, צילום: שרון אונגר

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את פילה הבקר לרצועות דקות ככל האפשר ומסדרים אותן פרוסות על צלחת הגשה נאה של קרפצ`יו.
  • 2 על הקרפצ`יו מזלפים מעט שמן זית ובלסמי מצומצם, מתבלים, מפזרים את עלי הרוקט ומקשטים בתותים הפרוסים. מתקבל קרפצ`יו בקר פשוט מושלם!
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד טוסטונים.

הערך התזונתי לא כולל את עלי הרוקט.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של רותם צוצו

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)260230
חלבונים (גרם)14.91 13.17
פחמימות (גרם)33
מתוכן סוכרים (גרם)1.97 1.74
שומנים (גרם)20.6 18.19
מתוכם שומן רווי (גרם)6.55 5.78
כולסטרול (מ"ג)49.5 43.71
נתרן (מ"ג)233.96206.58
סיבים תזונתיים (גרם)0.53 0.47
מים (גרם)72.764.19
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.270.24
ויטמין B (מ"ג)5.444.81
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.07
ויטמין B3 (מ"ג)4.433.92
ויטמין B5 (מ"ג)0.450.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.37
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)14.2612.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.750.66
ויטמין C (מ"ג)14.7313
ויטמין E (מ"ג)0.380.34
ויטמין K (מק"ג)2.251.99
סידן (מ"ג)23.1520.44
ברזל (מ"ג)1.241.09
מגנזיום (מ"ג)19.0916.86
זרחן (מ"ג)142.17125.53
אבץ (מ"ג)2.592.29
אשלגן (מ"ג)271.92240.11
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.040.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.020.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 53% 38.3% 7.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.16 (1.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.