דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שושני שמרים קינמון
שושני שמרים קינמון
שושני שמרים קינמון
מאפה הקינמון הכי טעים שתכינו

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השושנים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 הכנת המלית: לערבב את כל המרכיבים בקערה.
  • 2 הכנת סירופ הסוכר: לבשל על אש בינונית עד המסה מלאה של הסוכר ולצנן.
  • 3 בקערת המיקסר עם וו לישה ללוש את כל מרכיבי הבצק (מלבד המלח) במשך כ- 12 דקות, לאחר מכן להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עד להטמעתו. בתום הלישה להוציא את הבצק, לאחד אותו לכדור בעזרת הידיים, להניח בתוך קערה משומנת וגם לשמן מעט מעל (כדי שלא יתייבש). לכסות ולהתפיח למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 4 לאחר שהבצק הכפיל את נפחו - להוריד ממנו את האוויר ולחלק ל- 4 חלקים. כל כדור בצק לפתוח למלבן דק, למרוח נטורינה מומסת ומעל לפזר את המלית.
  • 5 לחרוץ מהבצק רצועות בעזרת גלגלת, לשבלל, להניח על תבנית עם נייר אפייה ולהתפיח פעם נוספת למשך כ- 30-45 דקות (בחורף זה לוקח קצת יותר זמן). בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 6 להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור החם למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה (תלוי בגודל השבלולים ובתנור שלכם). מתקבלים שושני שמרים קינמון טעימים במיוחד!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להקפאה בקופסא אטומה.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של בת חן!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)206317
חלבונים (גרם)3.59 5.52
פחמימות (גרם)3148
מתוכן סוכרים (גרם)12.36 18.99
שומנים (גרם)7.79 11.98
מתוכם שומן רווי (גרם)2.7 4.14
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)12.65 19.44
נתרן (מ"ג)32.9750.69
סיבים תזונתיים (גרם)0.5 0.77
מים (גרם)17.1826.41
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)5.558.52
ויטמין B (מ"ג)0.140.22
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.05
ויטמין C (מ"ג)0.030.05
ויטמין D (מק"ג)0.070.11
ויטמין E (מ"ג)0.070.11
ויטמין K (מק"ג)0.180.28
סידן (מ"ג)7.211.07
ברזל (מ"ג)0.130.21
מגנזיום (מ"ג)2.884.43
זרחן (מ"ג)11.818.15
אבץ (מ"ג)0.130.2
אשלגן (מ"ג)13.6220.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.440.68
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.410.64
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.841.29
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.831.27

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 18.2% 8.4% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.