גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | עוף | » | פטה כבד אווז |
7 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות ראשונות)
הערך התזונתי לא כולל את ליקר האגוזים (פרנג`ליקו). שיטת ההכנה כוללת גם בישול. זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הפטה במקרר. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 244 | 135 |
חלבונים (גרם) | 10.35 | 5.75 |
פחמימות (גרם) | 32 | 18 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 21.15 | 11.75 |
שומנים (גרם) | 7.55 | 4.19 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.36 | 1.31 |
כולסטרול (מ"ג) | 294.29 | 163.49 |
נתרן (מ"ג) | 200.46 | 111.37 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.64 | 0.91 |
מים (גרם) | 125.71 | 69.84 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 5,321 | 2,956 |
ויטמין B (מ"ג) | 9.59 | 5.33 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.36 | 0.2 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.54 | 0.3 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 3.97 | 2.21 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 3.7 | 2.06 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.55 | 0.31 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 431.79 | 239.88 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 30.86 | 17.14 |
ויטמין C (מ"ג) | 5.94 | 3.3 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.04 | 0.02 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.8 | 1 |
סידן (מ"ג) | 59.97 | 33.31 |
ברזל (מ"ג) | 17.88 | 9.93 |
מגנזיום (מ"ג) | 27.95 | 15.53 |
זרחן (מ"ג) | 176.53 | 98.07 |
אבץ (מ"ג) | 1.94 | 1.08 |
אשלגן (מ"ג) | 331.95 | 184.42 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.23 | 0.13 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.18 | 0.1 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.5 | 0.28 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.46 | 0.25 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם