גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | ריזוטו אפונה |
5 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
הערך התזונתי לא כולל את ציר הירקות. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 233 | 163 |
חלבונים (גרם) | 4.93 | 3.44 |
פחמימות (גרם) | 24 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.97 | 1.37 |
שומנים (גרם) | 11.38 | 7.95 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 5.9 | 4.12 |
כולסטרול (מ"ג) | 28.12 | 19.64 |
נתרן (מ"ג) | 416.03 | 290.52 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.76 | 1.23 |
מים (גרם) | 54.93 | 38.36 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 23.43 | 16.36 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.06 | 0.74 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.07 | 0.05 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.68 | 0.48 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.11 | 0.07 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 24.24 | 16.93 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.09 | 0.06 |
ויטמין C (מ"ג) | 13 | 9.08 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.05 | 0.04 |
ויטמין K (מק"ג) | 7.94 | 5.54 |
סידן (מ"ג) | 59.55 | 41.59 |
ברזל (מ"ג) | 0.75 | 0.52 |
מגנזיום (מ"ג) | 16.74 | 11.69 |
זרחן (מ"ג) | 73.43 | 51.28 |
אבץ (מ"ג) | 0.61 | 0.42 |
אשלגן (מ"ג) | 137.91 | 96.31 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.11 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.09 | 0.06 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.35 | 0.24 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.31 | 0.21 |