דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אנטריקוט ביין אדום
אנטריקוט ביין אדום
אנטריקוט ביין אדום
סטייק אנטריקוט טעים לארוחת הצהריים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 378 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להכניס לקערה/קופסא את כל המצרכים מלבד המלח ונתחי האנטריקוט.
  • 2 להשרות את האנטריקוט במרינדה לילה מראש.
  • 3 יום למחרת להעביר את הרוטב לסיר או מחבת (בלי האנטריקוט), לבשל ולצמצם אותו מעט.
  • 4 על האנטריקוט לפזר מלח גס ולטגן במחבת פסים חמה 2-5 דקות מכל צד (תלוי מה מידת העשייה שאוהבים).
  • 5 להעביר את האנטריקוט לצלחת ומעל למזוג את הרוטב. אפשר גם להכניס את האנטריקוט לתנור יחד עם כל המרכיבים (מומלץ לטגן מעט לפני רק ל"סגירת הבשר") ואפילו להוסיף ירקות שורש.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת פסים.

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה. זמן ההכנה כולל את זמן השריית האנטריקוט במרינדה. שיטת ההכנה כוללת גם בישול (צמצום הרוטב).

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אתי משה-חביב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)824218
חלבונים (גרם)67.01 17.75
פחמימות (גרם)144
מתוכן סוכרים (גרם)9.89 2.62
שומנים (גרם)45.48 12.05
מתוכם שומן רווי (גרם)16.84 4.46
כולסטרול (מ"ג)315 83.44
נתרן (מ"ג)2,186579.17
סיבים תזונתיים (גרם)0.7 0.19
מים (גרם)231.9161.43
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.720.46
ויטמין B (מ"ג)21.675.74
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.09
ויטמין B3 (מ"ג)18.314.85
ויטמין B5 (מ"ג)1.370.36
ויטמין B6 (מ"ג)1.440.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.595.98
ויטמין B12 (מק"ג)4.381.16
ויטמין C (מ"ג)1.730.46
ויטמין E (מ"ג)1.190.32
ויטמין K (מק"ג)8.322.21
סידן (מ"ג)71.1518.85
ברזל (מ"ג)5.641.5
מגנזיום (מ"ג)72.5519.22
זרחן (מ"ג)535.22141.78
אבץ (מ"ג)12.243.24
אשלגן (מ"ג)991.87262.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.590.42
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.270.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.170.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)17.194.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)15.694.16

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 35.7% 52.5% 11.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.