דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נודלס מהיר להכנה עם ירקות
נודלס מהיר להכנה עם ירקות
נודלס מהיר להכנה עם ירקות
מוקפץ סיני מהיר וקל להכנה

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 555 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן בווק או במחבת רחבה, להוסיף את רצועות הבצל ולטגן מעט עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף לווק את השום, לטגן כחצי דקה, להוסיף את שאר הירקות ולטגן תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  • 3 להוסיף את כל מרכיבי הרוטב ולערבב היטב.
  • 4 להשרות את אטריות הנודלס במים הרותחים (לפי הוראות ההכנה), לסנן ולהוסיף לווק.
  • 5 לערבב היטב, להקפיץ עוד 1-2 דקות ולהגיש חם עם שומשום מעל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כרוב לבן, ג`ינג`ר, ברוקולי, בצל ירוק, בצל סגול, פטריות, נבטים, בוטנים גרוסים ועוד.

ציוד נדרש: ווק או מחבת רחבה.

מרכיבי התיבול לפי הטעם האישי. אטריות הנודלס הינן אטריות מוכנות שניתן לרכוש בשקית ואקום, רק להשרות אותן כדקה במים רותחים וזהו - שווה לאמץ.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)576104
חלבונים (גרם)12.63 2.28
פחמימות (גרם)9617
מתוכן סוכרים (גרם)13.23 2.39
שומנים (גרם)16.8 3.03
מתוכם שומן רווי (גרם)1.69 0.3
נתרן (מ"ג)2,014363.28
סיבים תזונתיים (גרם)5.34 0.96
מים (גרם)249.0844.92
ויטמין A (מק"ג)706.58127.43
ויטמין B (מ"ג)2.670.48
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.270.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.40.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.680.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)41.047.4
ויטמין C (מ"ג)256.846.31
ויטמין E (מ"ג)3.040.55
ויטמין K (מק"ג)16.212.92
סידן (מ"ג)75.1113.54
ברזל (מ"ג)1.290.23
מגנזיום (מ"ג)31.055.6
זרחן (מ"ג)86.7715.65
אבץ (מ"ג)0.710.13
אשלגן (מ"ג)542.1897.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.830.51
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.30.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.480.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.020.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 12.9% 9.7% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.