דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט שניצל ברוטב פסטו
סלט שניצל ברוטב פסטו
סלט שניצל ברוטב פסטו
סלט שניצל מושלם לצהריים

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 558 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 טוחנים היטב את כל מרכיבי רוטב הפסטו (אפשר לדלל את הרוטב במעט מים לפי הצורך).
  • 2 מערבבים את כל מרכיבי הבלילה בקערה גדולה, מוסיפים את כל פילה העוף, מערבבים ומניחים במקרר מכוסה למשך כרבע שעה.
  • 3 בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם והשומשום, טובלים את פילה העוף בציפוי ומניחים על נייר אפייה. מברישים את השניצלים בשמן הזית משני הצדדים ומכניסים לאפייה בתנור בחום גבוה טורבו (200 מעלות) עד שמקבלים צבע (בסלט השתמשתי בחצי מכמות השניצלים שהכנתי).
  • 4 חותכים את החסה והירקות, מערבבים עם חתיכות השניצל, מוזגים את רוטב הפסטו, מערבבים וזוללים סלט שניצל ביתי מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של רמית!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)777139
חלבונים (גרם)45.79 8.21
פחמימות (גרם)438
מתוכן סוכרים (גרם)8.48 1.52
שומנים (גרם)50.22 9.01
מתוכם שומן רווי (גרם)7.39 1.33
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.120.02
כולסטרול (מ"ג)211.48 37.93
נתרן (מ"ג)1,692303.41
סיבים תזונתיים (גרם)9.07 1.63
מים (גרם)406.4672.91
ליקופן (מ"ג)1.290.23
ויטמין A (מק"ג)752.24134.93
ויטמין B (מ"ג)14.282.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.310.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.630.11
ויטמין B3 (מ"ג)11.272.02
ויטמין B5 (מ"ג)1.140.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.670.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)259.7346.59
ויטמין B12 (מק"ג)0.570.1
ויטמין C (מ"ג)58.510.49
ויטמין D (מק"ג)0.70.13
ויטמין E (מ"ג)6.871.23
ויטמין K (מק"ג)181.7832.61
סידן (מ"ג)171.6730.79
ברזל (מ"ג)3.90.7
מגנזיום (מ"ג)121.7721.84
זרחן (מ"ג)489.8687.87
אבץ (מ"ג)2.580.46
אשלגן (מ"ג)1,125201.85
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)9.171.64
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.590.11
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.090.73
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)14.972.68
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)10.261.84

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 33.9% 30.9% 29.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.