דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב טעמים מושלם בקרפצ`יו אחד

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לשטוף היטב את הסלק, לזלף מעליו את שמן הזית, לפזר את המלח הגס ולעטוף אותו בנייר אפייה ומעל בנייר כסף.
  • 2 לאפות את הסלק בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה עד שהוא רך לגמרי (לנעוץ סכין ולבדוק). לצנן בצד.
  • 3 לקלף את הסלק, עם סכין חדה או מנדולינה לפרוס את הסלק לפרוסות דקות ולסדר יפה בצלחת.
  • 4 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב, למזוג מעל פרוסות הסלק, לפזר את גבינת הפטה, השקדים והפטרוזיליה - ולהגיש קרפצ`יו סלק מושלם!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סכין חדה או מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)214246
חלבונים (גרם)6.31 7.25
פחמימות (גרם)1112
מתוכן סוכרים (גרם)8.77 10.08
שומנים (גרם)16.66 19.15
מתוכם שומן רווי (גרם)5.8 6.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.08
כולסטרול (מ"ג)26.7 30.69
נתרן (מ"ג)749.81861.85
סיבים תזונתיים (גרם)1.48 1.7
מים (גרם)48.8356.13
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)53.9161.96
ויטמין B (מ"ג)1.331.53
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.270.31
ויטמין B3 (מ"ג)0.450.52
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.4
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.4245.31
ויטמין B12 (מק"ג)0.510.58
ויטמין C (מ"ג)6.127.04
ויטמין E (מ"ג)0.10.11
ויטמין K (מק"ג)62.371.61
סידן (מ"ג)159.56183.4
ברזל (מ"ג)0.740.85
מגנזיום (מ"ג)15.1317.39
זרחן (מ"ג)115.59132.86
אבץ (מ"ג)1.031.18
אשלגן (מ"ג)138.15158.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.09
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.14
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.411.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.221.4

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.2% 47.7% 18.1% 30%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?