דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל מטוגן
שניצל מטוגן
אין על שניצל מטוגן

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (מספר שניצלים מוערך)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 להמליח ולפלפל את השניצלים על משטח עץ או על שיש נקי.
  • 2 להכין 3 קערות גדולות: האחת עם הקמח, השנייה עם הביצים הטרופות, הרטבים והתבלינים, והשלישית עם פירורי הלחם המוזהבים המעורבבים עם השומשום.
  • 3 לטבול כל שניצל בקמח, לנער עודפי קמח, לטבול בתערובת הביצים ולאחר מכן לצפות מכל הכיוונים בפירורי הלחם והשומשום.
  • 4 להעביר ישר לשמן החם במחבת (שמן עמוק או חצי עמוק) לטיגון משני הצדדים עד שמוכן.
  • 5 להוציא אל רשת (לא בערימה) כדי שהשניצלים יישארו קריספיים. זהו - להגיש שניצל מטוגן מושלם שיכול להיות לצד תוספת כמו פירה, אורז עם ירקות בתנור, וגם בתוך כריך שניצל לדוגמא.
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן המספיקה לטיגון עמוק/חצי עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)226271
חלבונים (גרם)20.03 23.98
פחמימות (גרם)1012
מתוכן סוכרים (גרם)0.04 0.05
שומנים (גרם)11.31 13.54
מתוכם שומן רווי (גרם)1.81 2.17
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)83.44 99.93
נתרן (מ"ג)329.48394.59
סיבים תזונתיים (גרם)0.44 0.53
מים (גרם)38.1745.71
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.8523.77
ויטמין B (מ"ג)8.5910.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.14
ויטמין B3 (מ"ג)7.48.86
ויטמין B5 (מ"ג)0.680.81
ויטמין B6 (מ"ג)0.340.4
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.69.1
ויטמין B12 (מק"ג)0.280.33
ויטמין C (מ"ג)0.140.16
ויטמין D (מק"ג)0.270.33
ויטמין E (מ"ג)0.320.38
ויטמין K (מק"ג)1.361.63
סידן (מ"ג)18.0421.6
ברזל (מ"ג)0.831
מגנזיום (מ"ג)17.0520.41
זרחן (מ"ג)145.54174.3
אבץ (מ"ג)0.680.81
אשלגן (מ"ג)153.54183.88
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.611.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.590.71
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.082.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.111.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 26.9% 47.6% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.