גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | שניצל מטוגן |
20 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (מספר שניצלים מוערך)
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בשניצלים לאחר הטיגון. יש לטגן בכמות שמן המספיקה לטיגון עמוק/חצי עמוק. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 226 | 271 |
חלבונים (גרם) | 20.03 | 23.98 |
פחמימות (גרם) | 10 | 12 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.04 | 0.05 |
שומנים (גרם) | 11.31 | 13.54 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.81 | 2.17 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 83.44 | 99.93 |
נתרן (מ"ג) | 329.48 | 394.59 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.44 | 0.53 |
מים (גרם) | 38.17 | 45.71 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 19.85 | 23.77 |
ויטמין B (מ"ג) | 8.59 | 10.29 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.06 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.11 | 0.14 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 7.4 | 8.86 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.68 | 0.81 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.34 | 0.4 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 7.6 | 9.1 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.28 | 0.33 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.14 | 0.16 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.27 | 0.33 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.32 | 0.38 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.36 | 1.63 |
סידן (מ"ג) | 18.04 | 21.6 |
ברזל (מ"ג) | 0.83 | 1 |
מגנזיום (מ"ג) | 17.05 | 20.41 |
זרחן (מ"ג) | 145.54 | 174.3 |
אבץ (מ"ג) | 0.68 | 0.81 |
אשלגן (מ"ג) | 153.54 | 183.88 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.61 | 1.93 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.59 | 0.71 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.08 | 2.49 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.11 | 1.33 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם