דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
הנענע מעניקה רעננות מושלמת לסלט

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 483 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את המלפפונים, העגבניות והפלפל, ולהניח בקערה עם שאר מרכיבי הסלט.
  • 2 לערבב/לשקשק את כל מרכיבי הרוטב, ולמזוג מעל הירקות בקערה.
  • 3 לערבב קלות ולקשט בעלי הנענע והגבינה הבולגרית.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף ירקות נוספים שאוהבים כמו פלפל אדום, בצל סגול, צנון ועוד.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ג`נדר אנעאם

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)47899
חלבונים (גרם)11.26 2.33
פחמימות (גרם)265
מתוכן סוכרים (גרם)8.12 1.68
שומנים (גרם)38.2 7.91
מתוכם שומן רווי (גרם)9.02 1.87
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.150.03
כולסטרול (מ"ג)19.8 4.1
נתרן (מ"ג)1,746361.42
סיבים תזונתיים (גרם)5.69 1.18
מים (גרם)326.6767.63
ליקופן (מ"ג)1.930.4
ויטמין A (מק"ג)63.6213.17
ויטמין B (מ"ג)2.290.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.130.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.080.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.60.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.330.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)41.888.67
ויטמין C (מ"ג)92.7619.21
ויטמין E (מ"ג)0.810.17
ויטמין K (מק"ג)37.737.81
סידן (מ"ג)146.330.29
ברזל (מ"ג)1.710.35
מגנזיום (מ"ג)42.98.88
זרחן (מ"ג)77.4816.04
אבץ (מ"ג)0.610.13
אשלגן (מ"ג)606.74125.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 47.3% 13.9% 31.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.04 (1.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.