דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 הכנת מוקדמת: לבשל את העדשים השחורות למשך כ- 10 דקות (חצי בישול), להשרות את הבורגול במים רותחים למשך כחצי שעה ולאפות את קוביות הבטטה בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להזהבה קלה (להיזהר שלא יישרף, עדיף לאפות בחום גבוה כדי שהבטטה תהיה כמה שיותר קריספית).
  • 2 לערבב את כל המצרכים יחד בקערה, לתבל בשמן הזית, מיץ הלימון והמלח לפי הטעם ולהגיש (ניתן לתבל גם במעט פלפל שחור).
  • 3 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול ואפייה.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ללמוד איך לבשל בקלות מתכוני וידאו סלטים מתכונים לצמחוניים מתכונים לטבעוניים סלט עדשים סלט עדשים שחורות עדשים סלטים לאירוח סלטים לארוחת ערב סלטים טבעוניים סלטים טעימים סלט בורגול סלט בטטה סלטים קלים להכנה סלטים צמחוניים סלטים עשירים סלטים מרעננים סלטים משודרגים הצג עוד תגיות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)218226
חלבונים (גרם)8.1 8.38
פחמימות (גרם)3132
מתוכן סוכרים (גרם)3.1 3.2
שומנים (גרם)7.13 7.38
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.96
נתרן (מ"ג)304.48314.98
סיבים תזונתיים (גרם)9.44 9.76
מים (גרם)47.0548.68
ויטמין A (מק"ג)275.88285.4
ויטמין B (מ"ג)2.632.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.220.23
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.08
ויטמין B3 (מ"ג)1.271.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.750.77
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)99.8103.24
ויטמין C (מ"ג)7.727.98
ויטמין E (מ"ג)0.430.45
ויטמין K (מק"ג)1.942.01
סידן (מ"ג)29.230.21
ברזל (מ"ג)2.092.16
מגנזיום (מ"ג)49.6851.4
זרחן (מ"ג)134.48139.12
אבץ (מ"ג)1.221.26
אשלגן (מ"ג)333.78345.29
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.160.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.06
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.06

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.8% 12.7% 14.5% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.