דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרקרים בריאים שתמיד כיף שיש בבית

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 32 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הריבועים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים. מוסיפים את שמן הזית והמים, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה. מניחים בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הנוזלים.
  • 3 משטחים את הבלילה בצורה אחידה על תבנית עם נייר אפייה.
  • 4 אופים בתנור החם למשך כ- 10 דקות, מוציאים מהתנור וחורצים פסים עם סכין ליצירת ריבועים.
  • 5 מחזירים לאפייה לעוד כ- 30-40 דקות או עד שהקרקרים יבשים ופריכים.
  • 6 מצננים לחלוטין ושומרים בצנצנת אטומה. מתקבלים קרקרים בריאים עם גרעינים פשוט מושלמים שמתחסלים מהר ושמומלץ להכפיל כמויות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף ולהוסיף זרעים ותיבול - רק לשמור על הכמויות!
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אור!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)79246
חלבונים (גרם)2.67 8.3
פחמימות (גרם)722
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)4.64 14.45
מתוכם שומן רווי (גרם)0.66 2.05
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.02
נתרן (מ"ג)111.84348.13
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 3.3
מים (גרם)15.9449.61
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.120.37
ויטמין B (מ"ג)0.140.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.040.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.16
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.327.22
ויטמין C (מ"ג)0.030.09
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
ויטמין K (מק"ג)0.682.13
סידן (מ"ג)4.5214.07
ברזל (מ"ג)0.240.75
מגנזיום (מ"ג)7.2422.55
זרחן (מ"ג)20.5864.06
אבץ (מ"ג)0.160.5
אשלגן (מ"ג)17.6955.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.481.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.451.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.090.26

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.8% 29.9% 17.2% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.53 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.