דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סביצ`ה דניס ברוטב פסיפלורה מרענן
סביצ`ה דניס ברוטב פסיפלורה מרענן
סביצ`ה דניס ברוטב פסיפלורה מרענן
מנת סביצ`ה בטעם מיוחד

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 242 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסביצ`ה (פילה הדג צריך להיות ללא עור).
  • 2 מערבבים את כל מרכיבי רוטב הפסיפלורה בקערית קטנה עד לאיחוד ומתקנים תיבול.
  • 3 להגשה: מסדרים את הסביצ`ה במרכז הצלחת, מוסיפים מעל את עלי הכוסברה והצ`ילי הפרוס, מוזגים מסביב את רוטב הפסיפלורה ומזלפים מעל את שמן הזית והמלח הגס.
  • 4 מתקבל סביצ`ה דניס מיוחד וטעים!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום דניס ניתן להשתמש בפילה לברק או אינטיאס. מומלץ להגיש עם דפי סויה מטוגנים: 20 יחידות של דפי סויה ריבועים מטוגנים בשמן עמוק חם עד שהם מתנפחים.

הערך התזונתי לא כולל את דפי הסויה המטוגנים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ירון!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)312129
חלבונים (גרם)29.8 12.34
פחמימות (גרם)156
מתוכן סוכרים (גרם)4.74 1.96
שומנים (גרם)14.9 6.17
מתוכם שומן רווי (גרם)2.57 1.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.050.02
כולסטרול (מ"ג)78 32.3
נתרן (מ"ג)860.1356.15
סיבים תזונתיים (גרם)4.04 1.67
מים (גרם)171.8171.14
ויטמין A (מק"ג)96.4439.93
ויטמין B (מ"ג)8.053.33
ויטמין B1 (מ"ג)0.190.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.09
ויטמין B3 (מ"ג)6.912.86
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.590.24
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.9416.54
ויטמין B12 (מק"ג)2.10.87
ויטמין C (מ"ג)32.1913.33
ויטמין D (מק"ג)1.80.75
ויטמין E (מ"ג)10.41
ויטמין K (מק"ג)22.919.49
סידן (מ"ג)76.6631.74
ברזל (מ"ג)1.720.71
מגנזיום (מ"ג)52.3321.67
זרחן (מ"ג)317.07131.29
אבץ (מ"ג)0.870.36
אשלגן (מ"ג)664.74275.25
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.250.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.760.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.390.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.540.22

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.4% 23.5% 47% 23.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.37 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.